www.dierverlies.nl  

Bosakker 3

7854 RA Aalden
Tel.: 06-282 180 94

email: r.m.schuurman@gmail.com


Inschrijving KvK: 04085836 / BTW nr. 119087509.B01

Bevestiging van uw bestelling

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.Op werkdagen (meestal) binnen 24 uur. U dient de bevestiging ALTIJD te beantwoorden met een mailtje voor akkoord. Dit om fouten en niet zelf bestellingen te voorkomen! Na uw mail voor akkoord van de bevestiging, ontvangt u z.s.m. een factuur per post.

Uw mail voor akkoord van uw bestelling is tevens een schriftelijke overeenkomst voor uw bestelling en gaat u hiermee de verplichting aan voor de betaling van uw bestelling. Zonder schriftelijk verzoek kunt u uw bestelling niet meer ongedaan maken.

De tijd tussen uw bestelling via het bestelformulier of op enige andere wijze en uw definitief akkoord voor de bestelling per mail wordt gezien als afkoelperiode of bedenktijd voor uw definitieve bestelling.

Uitgezonderd zijn bestellingen voor onze massief hardhouten eiken- en beuken fotolijsten, boomstamschijven en wandschijven.

I.v.m. de snelle levertijd van ca. 3-5 werkdagen (na betaling) en prijsstelling, ontvangt u de factuur alleen per email. Dit is tevens uw bevestiging.

Betaling.

Het te betalen bedrag dient u over te maken op rekeningnummer 1319.67.061 ten name van Dierverlies in Aalden. (binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur) Onder vermelding van factuur- en bestelnummer.
Alle aangegeven prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland.

Bijdrage in de verzendkosten naar het buitenland worden als toeslag doorberekend.

Deze toeslag kunt u eventueel van te voren per e-mail aanvragen, onder vermelding van het te bestellen product. Tevens worden deze in de bevestiging vermeld.


Levertijd

Na ontvangst van uw betaling is de levertijd ca. 2-3 weken. Bij afwijken hiervan wordt u per e-mail geïnformeerd.

Voor onze gegraveerde hardhouten eiken- en beukenhouten fotolijsten, boomstamschijven en wandschijven geldt een snellere levertijd van ca. 3-5 werkdagen na betaling. Hiervoor kunnen wij alleen een factuur per email versturen. Tevens krijgt u bij onze fotolijsten geen gratis persoonlijk Regenboogbrug gedicht. Deze is voor een meerprijs van 5,00 euro separaat te bestellen.Verzending

Alle producten worden schadevrij door ons verpakt en franco verstuurd binnen Nederland. Verzending kan wereldwijd. Buiten Nederland prijs op aanvraag.

Informatie en prijzen onder voorbehoud van prijs- en typefouten.